برگزاری جلسه نقد کتاب «آیین زندگی ویژه رشته های علوم پزشکی»

جلسه نقد کتاب «آیین زندگی ویژه رشته های علوم پزشکی» توسط گروه پژوهشی اخلاق اسلامی در تاریخ پنجشنبه  ۱۱بهمن ماه ۱۳۹۷ به همت دانشگاه معارف اسلامی از ساعت ۹الی ۱۲صبح، در محل دانشگاه برگزار شد. این جلسه با حضور دکتر امیراحمد شجاعی، مولف و آقایان دکتر نورمحمدی و حجت الاسلام دکتر آقایانی چاوشی ناقدان و  دکتر احد فرامرزقراملکی، داور جلسه، برگزار شد. در آغاز جلسه، دبیر علمی جلسه جناب آقای دکتر مهدی فدایی گزارشی اجمالی از روند بررسی و چاپ اثر مذکور ارائه دادند. در ادامه، ناقدان دیدگاه‌های خود را نسبت به کتاب ارائه کردند. نقدکتاب در دوبخش نقد ساختاری و نقد محتوایی برگزار گردید. تخصص مولف در حوزه پزشکی، نگاه نوآورانه در مسائل اخلاقی با رویکرد پزشکی و … از جمله امتیازات اثر بود که اساتید ناقد و داور بدان اشاره کردند. نکاتی از ارائه مباحث عمومی تر در حوزه پزشکی، رعایت تناسب دروس با ۱۶جلسه درسی، حذف پاورقی های طولانی، تفکیک میان اخلاق پزشکی و فقه پزشکی، ارائه مثال در لابلای مباحث، اصلاح ساختار بر اساس نیاز مخاطبین کتاب، خلط میان برخی از مباحث مانند پیوند اعضا و تشریح، وجود اغلاط تایپی و ترجمه های نادرست از آیات و روایات، دوگانگی ادبیات حوزوی دانشگاهی در برخی مباحث، لزوم زمینه سازی برای برخی مباحث، وحدت رویه در ترجمه آیات و روایات،  از سوی ناقدان محترم ارائه و در جمع بندی داور محترم مورد اشاره و تاکید قرار گرفت. در ضمن برخی از دانشجویان و اساتید حاضر در جلسه نیز نکاتی را درباره کتاب و درس اخلاق اسلامی در دانشکده های پزشکی مطرح کردند که مورد استقبال مولف قرار گرفت.

اشتراک گذاری پست

برای امنیت، از سرویس reCAPTCHA Google حریم خصوصی و شرایط استفاده استفاده کنید.

با این شرایط موافق هستید.